Klik op de knop hierboven om uw registratie te starten:
Zorg ervoor dat u in aanmerking komt voor het programma,
Zorg ervoor dat u de juiste informatie indienen,
En nog veel, veel meer!

USA Green Card Organization is een prive-entiteit en is niet aangesloten bij de Amerikaanse overheid waarmee u kunt registreren voor gratis tijdens de loterij open season. Dit zijn de voordelen van het gebruik van onze service: u kunt 365 dagen van het jaar te registreren, wij garanderen je een gekwalificeerde binnenkomst indienen, kunt u een aanvraag in 17 verschillende talen en elke toepassing en foto zullen persoonlijk worden beoordeeld door onze customer support vertegenwoordigers.

DETAILS PROGRAMMA

Overzicht

Het Amerikaanse Groene Kaart Loterij Programma, beter bekend als DV (Diversiteitvisa) Loterijprogramma, is een goede gelegenheid voor potentiële immigranten om de status te verkrijgen van wettelijke permanente inwoner van de Verenigde Staten. Dit programma loopt elk jaar en voorziet 50.000 "groene kaarten" aan de aanvragers die willekeurig worden gekozen in een loterij proces.

greencard famliy

Hoe het werkt

Dit officiële programma zal permanente verblijfsvergunningen beschikbaar stellen aan personen die voldoen aan de eenvoudige, maar strenge, toelatingseisen. Kandidaten voor het Diversiteitvisa worden willekeurig gekozen door een computer gegenereerde loterij. De Amerikaanse overheid stelt 50.000 permanente verblijfsvergunningen ter beschikking per jaar voor dit programma. Deelname aan het programma staat open voor alle personen wereldwijd die voldoen aan de twee fundamentele toelatingseisen. De visa's worden verdeeld over zes geografische regio's. Het grootste aantal visa's gaat naar de regio's met  de lagere immigratienummers. Landen die in de afgelopen vijf jaar meer dan 50.000 immigranten naar de VS hebben gezonden zijn van het programma uitgesloten en kunnen niet meedoen. Binnen elke regio zal geen enkel land meer dan zeven procent van de beschikbare Diversiteit visa’s ontvangen.

Een officieel programma van de Amerikaanse Overheid

De Immigranten Diversiteitvisa Loterij werd in 1996 opgenomen in de Immigratiewet om immigratiegelegenheid te bieden aan inwoners uit landen anders dan de voornaamste immigratie landen naar de Verenigde Staten. Dit officiële Amerikaanse overheidsprogramma is gericht op de diversificatie van de Amerikaanse bevolking door het creëren van een immigratie kans die het wonen, werken en studeren mogelijk maakt in de Verenigde Staten.

Wat is de GROENE KAART LOTERIJ VAN DE VS?

Elk jaar reikt het Diversiteitvisa Loterij (DV) Programma 50.000 visas uit aan mensen over de hele wereld. Alle 50.000 winnaars krijgen een Amerikaanse GROENE KAART die hen toestaat om met hun gezin in de Verenigde Staten te gaan wonen en werken! De VS Groene Kaart Loterij Organisatie nodigt u nu uit om te profiteren van deze kans! meer Informatie

Diensten VS Groene Kaart Loterij site site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de VS

Registratie is nu mogelijk

JA NEE

Registratie 365 dagen per jaar

JA NEE

Stuur foto's via de post.

JA NEE

Online hulp door specialisten

JA NEE

Updaten van contact informatie waar en wanneer mogelijk

JA NEE

Voordelen van het officieel Groen Kaart Loterij programma van de VS:

  • 50.000 personen en hun families zullen in the VS wonen, werken en studeren
  • OFFICIEEL overheidsprogramma van de VS.
  • Uw kans om te kunnen WONEN, WERKEN & STUDEREN in de VS
  • Eenvoudige registratie in minder dan 5 minuten.
  • Persoonlijke bijstand gedurende elke stap van de registratie.
  • Dubbele kans voor getrouwde partners om een Groene Kaart van de VS te winnen.

Belangrijk voor alle deelnemers:

  • Volgens het VS Ministerie van buitenlands zaken moeten de inzendingen voor de VS GROENE KAART-loterij elektronisch worden ingediend via het ELEKTRONISCHE Diversiteitvisa deelnameformulier.
  • De VS Groene Kaart Loterij organisatie aanvaardt nu VS Groene Kaart aanvragen online.
  • De VS Groene Kaart Loterij organisatie aanvaardt nu VS Groene Kaart aanvragen online.

Wat zijn de kosten?

Deelname aan het Diversiteitvisa programma is GRATIS. De VS Groene Kaart Loterij organisatie rekent kosten aan voor de professionele en expertise service die ze geven. Onze professionele service omvat: Groene Kaart aanvraagdiensten, controle van informatie, het corrigeren van foute of ongeldige gegevens, ondersteuning in verschillende talen, het correct invullen van de Groene Kaart toepassing en het op tijd indienen van de aanvraag op het juiste adres. De organisatie USAGreenCardLottery.org zorgt ervoor dat uw aanvraag voor een Diversiteitvisa niet wordt gediskwalificeerd. Voor meer informatie stuur uw vraag naar onze dienst Feiten & Antwoorden op veelgestelde vragen.This site uses cookies to ensure you get the best experience. By continuing to use our website without changing your settings, you are agreeing to our Privacy Policy and use of cookies. More Info Got It